Bröllop

"På bryggan brinner marschaller. I skiftet mellan sol och måne spelas det upp till bröllopsvals på rotundan. Brud och brudgum samlar sig för sitt livs vals. I viken simmar ett par svanar som symboler för den eviga kärleken."

Bröllopsfest

En dag som bröllopsdagen skall inte bli annat än perfekt. Vi på Onsala Herrgård kan som Er bröllopsarrangör göra Ert bröllop till den upplevelse Ni drömmer om. Herrgården är som gjort för ett riktigt gammaldags, romantiskt bröllop!

Ett traditionellt bröllop för upp till 100 gäster med övernattningsmöjlighet för upp till 55 personer. Vigsel i parken eller en närbelägen kyrka och fest vid sjökanten eller i Herrgården. Transport i vår vackra slup med häst och vagn eller med en riktigt läcker Rolls Royce.

Boka ett möte med visning av våra faciliteter och träffa vår bröllopsarrangör!

Festarrangemang

Man behöver inte gifta sig för att få ha fest!
Födelsedag, examen eller för att det helt enkelt är trevligt - ta med Era festplaner till oss så hjälper vi Er med förberedelserna!

Ni får vår uppmärksamhet från det att Ni kommer till dess att vi säger adjö.
Vi kan inte lova att solen skiner, men vi kan lova en klassisk svensk herrgårdsmiljö, vällagad mat efter Era önskemål och välsmakande drycker därtill.

Dessutom kan Ni välja mellan att ha festen utomhus - eller kanske festa till det i vår sjöbod? Inne i herrgården finns det flera festsalar, två sviter och 25 rum vilket gör det möjligt att skräddarsy arrangemanget efter Era behov.

Boka ett möte för konsultation och visning av våra faciliteter!

Fotogfafer vi sammarbetar med www.fotografemilia.sewww.stigalbansson.se